Beyoğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'yle Terapötik Kartlar Eğitimi Semineri

Beyoğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'yle Terapötik Kartlar Eğitimi Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Beyoğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanlarına ‘Terapötik Kartlar Eğitimi’ konulu seminer verildi. Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Beyoğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanlarına  ‘Terapötik Kartlar Eğitimi’ konulu seminer verildi. Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.
‘Terapötik Kartlar Eğitimi’ adlı seminer için Doç. Dr. Durmuş Ümmet konuşmacı olarak katıldı. Katip Mustafa Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikte Doç. Dr Durmuş Ümmet Terapötik Kartların seans odasında nasıl kullanabilir, kartların anlamı nelerdir ve kimlere uygulanması noktası hakkında bilgi verdi. Etkinlik, Doç.Dr. Durmuş Ümmet’nin soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.