Bilginin yanı sıra sınav kurallarına hakimiyeti de test ettiler

Bilginin yanı sıra sınav kurallarına hakimiyeti de test ettiler

Küçükçekmece Özel Soyak Final Anadolu Lisesi üniversiteye hazırlık kapsamında 12. sınıf öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde deneme sınavı düzenledi.

Lise son sınıfta olan 50 öğrencinin katıldığı sınav organizasyonunda, öğrencilerin kendilerini gerçek sınavda gibi hissedebilmeleri için tüm olanaklar Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından sağlandı. Öğrencilere uygulanan simülasyonunun, öğrencilerin bilgi ve becerilerini ölçmenin yanı sıra sınav kuralları konusunda heyecanlarını yenmelerine imkan sağlanmış oldu. Okulun Müdür Yardımcısı Sabatullah Tekin, ‘’Öğrencilerinin akademik gelişimini takip etmek ve işlenen konuların taranarak pekiştirmelerini sağlamak için yapılan deneme sınavlarımıza ortam sağladınız için çok teşekkür ederiz’’ dedi.