Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri, İGÜ ile meslekleri tanıdı

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri, İGÜ ile meslekleri tanıdı

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri ile Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi bölümü, Yazılım Mühendisliği Bölümü gibi bölümlerin laboratuvarları gezilirken bölümler hakkında öğretim görevlilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.

‘Yükseköğretimin Oscarı’ olarak bilinen, saygın uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından gerçekleştirilen Üniversite Etki Sıralaması’nda,  “Kaliteli Eğitim” başlığında dünyada ilk yüz üniversite arasına girmeyi başaran ve “Kaliteli Eğitim” başlığı altında Türkiye’den katılan 45 üniversite arasında 1’inci sırayı alan İstanbul Gelişim Üniversitesi,  tüm il ve ilçelerdeki öğrencileri istedikleri bölümler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri ile Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Ergoterapi ve Odyometri, Bilgisayar, Elektrik – Elektronik,  Diş Hekimliği laboratuvar, Yazılım bölümü gibi bölümlerin laboratuvarları gezilirken bölümler hakkında öğretim görevlilerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanımız (Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak Çağlar tarafından “İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtım semineri” ve “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminer gerçekleştirildi. Bölüm tanıtımlarından ve laboratuvar gezilerinden oldukça memnun kalan öğrenciler ve okul öğretmenleri teşekkürlerini ileterek üniversitemizden ayrıldı.