Bursa Data Koleji'nin Katılımıyla Gelişim Üniversitesinde Üniversite Gezisi

Bursa Data Koleji'nin Katılımıyla Gelişim Üniversitesinde Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bursa Data Koleji öğrencilerine yönelik üniversite gezisi düzenlendi.

Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Nizam Aydın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Burçak Çağların Üniversite Tanıtımıyla başlayan etkinlikte Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SCImago ve TSE gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması devam etti. Uçak Mühendis Mühendisliği, Uçak Bakım Onarım, Uçak Teknolojisi bölümlerinin Laboratuvarları gezilerek ilgili alan hocalarımızdan bölüm tanıtımı yapıldı. Mesleklerin geleceği ve iş hayatında hangi pozisyonlarda nasıl çalıştıklarından bahseden hocalarımız öğrencilerin sorularını cevapladı. 108 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Bursa Data Koleji öğretmenleri ve öğrencilerinin çok memmun olduklarını iletmeleriyle sona erdi.