Büyük çapta deneme sınavı gerçekleştirildi

Büyük çapta deneme sınavı gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin organizasyonunu üstlendiği deneme sınavına Büyükçekmece Yönelim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Büyükçekmece Final Anadolu Lisesi, Beykent Kavram Kurs Merkezi’nden toplam 500 civarında öğrenci katılım sağladı.

Öğrencilerin daha önceden belirlenen amfilerde sınava alındığı sınavda, öğrenciler farklı bir mekanda sınava girmenin deneyimini yaşadılar. İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü, "İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak öğrencilerin gerçek sınava hazırlanması, sınava ilişkin kaygılarını kontrol altına alabilmesi, eksiklerini giderebilmesi adına deneme sınavlarının üniversite bünyesinde yapılmasına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Deneme Sınavından Görüntüler