Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencilerine Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. Ve 12. sınıf öğrencilerine “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminer verildi.

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı(Psikolog) Berfin Özcan tarafından verilen seminer Çakmaklı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Yaşamlarında önemli bir senede verimli ders çalışma teknikleri noktasında Gelişim Üniversitesinden destek talep eden lise, öğrencilere sınav kaygılarının yoğun olduğu dönemde nasıl verimli ders çalışabilecekleri konusunda profesyonel bakış açısından desteklerini sunarken, YKS sürecinde hedefi belli olan öğrencilere kişiye özgü hazırlanan ders çalışma programı ve verimli ders çalışma tekniklerini kullanarak hedeflerine ulaşabilmeleri için büyük bir fayda sağlayacağının önemini vurguladı.
Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SHİMAGO ve TSE gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer devam etti. 200 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla ilişkiler Tanıtım Uzmanı(Psikolog) Berfin Özcan’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.