Büyükçekmece Ram Sene Başı Toplantısına Ev Sahipliği

Büyükçekmece Ram Sene Başı Toplantısına Ev Sahipliği

Büyükçekmece Rehberlik Araştırma Merkezi 2023 - 2024 Eğitim-öğretim yılı sene başı Psikolojik Danışmanlar/Rehber Öğretmenler toplantısını İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantı Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Hayrullah CAN’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Sayın İpek Hatice SUCU’nun ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda ÖZTÜRKCAN’ın konuşmalarıyla devam etti. Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Mustafa BAĞCI’nın anlatımları ve Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Berke BORA’nın sunumuyla toplantı sonlandırıldı.

Büyükçekmece bölgesindeki 150 Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Berke BORA’nın işleyiş hakkındaki soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.