Çekmeköy Sınav Özel Öğretim Kursu öğrencileri İGÜ’yü ziyaret etti

Çekmeköy Sınav Özel Öğretim Kursu öğrencileri İGÜ’yü ziyaret etti

Çekmeköy Sınav Özel Öğretim Kursu’nun Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan öğrencileri üniversite atmosferinde, üniversite sınıflarında deneme sınavına katılmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Rehberlik Uzmanları, öğrencileri üniversitede misafir ederek üniversitenin bölümleri, laboratuvarları, araştırma merkezleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilerin dersliklerde deneme sınavı yapmalarını sağladı.

Deneme sınavı sonrasında üniversitenin çeşitli bölümlerini gezerek eğitim alabilecekleri alanları inceleme fırsatı bulan öğrenciler için öğrencilerin sınava hazırlık motivasyonun daha da yükselmesine sebebiyet verdi.