Dr. Nurettin Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’ Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Dr. Nurettin Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüm öğrencileri, rehber öğretmenler ve branş öğretmenleri ile kariyer günü etkinliği adı altında Üniversite Tanıtım günleri için bir araya gelindi.

Dr. Nurettin Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde organize edilen, rehber öğretmenler, branş öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Nizam Aydın tarafından aday öğrencilerin, kariyer yolcuğundaki hedeflerine katkıda bulunmak, üniversite de bölüm seçimleri ve sonrasındaki iş hayatlarına yön vermek adına bilgi verildi.

Etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve  uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulandı. Öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile İstanbul Gelişim Üniversitesini öne çıkaran imkanlar hakkında detaylı bilgi verildi.

1000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcısı Nizam Aydın’ın öğrencilerin tüm sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.