Dündar Uçar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Üniversite Gezisi

Dündar Uçar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dündar Uçar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Üniversite Gezisi etkinliği için bir araya geldi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Barış GÜNDOĞDU tarafından gerçekleştirilen ‘Üniversite Tanıtım Semineri’ ile başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu.
Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Barış GÜNDOĞDU, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanaklarından bahsetmiştir. Burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilere eğitim öğretim konusunda öğrencilere nasıl destek sağladığı ve hangi ihtiyaçlarına karşılık verdiği, gelişimlerine nasıl katkıda bulunduğu ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Üniversite gezisi ve bölüm tanıtımları ile devam eden etkinlikte ‘Bilgisayar programcılığı bölüm tanıtımında’ İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Adnan Kürşat TEKE konuşmacı olarak yer aldı. Program başkanı Öğr. Gör. Adnan Kürşat TEKE, Bilgisayar programcılığı bölümünün ders içerikleri ve bölümden mezun olduktan sonra çalışma alanları noktasında bilgi verdi.
‘Elektronik teknolojisi bölüm tanıtımında ’ ise İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Funda ATEŞ konuşmacı olarak yer aldı. Program başkanı Öğr. Gör. Funda ATEŞ, elektronik teknolojisi bölümünün ders içerikleri ve kariyer olanakları noktasında bilgi verdi. 39 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik Barış GÜNDOĞDU’ nun soruları yanıtlaması ile sona erdi.