Düzenli Çalışmak Sizi Başarıya Ulaştırır

Düzenli Çalışmak Sizi Başarıya Ulaştırır

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Nesli Doğan İzmir Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Pandemi Mücadelesinde YKS Başarısına Uzanan Yol” konulu seminerini gerçekleştirdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda oluşturulacak stratejilerin sınav başarısına etkisinden bahseden Nesli Doğan, sınav sisteminin detaylarına değindi. Sınav sistemini iyi bilen öğrencilerin sınavda karşılarına çıkabilecek bütün sürprizlere hazırlıklı olmak konusunda daha başarılı olduğunu söyleyen Doğan öğrencilerin başarılı olmak için eksik konularını iyi bilip onların üzerine gitmesi gerektiğini belirtti.

Öğrencilerin özellikle pandemiden kaynaklı online eğitim sürecinde motivasyonlarının olumsuz etkilendikleri bu dönemde motivasyonu sağlayıcı önerilerde bulunan Doğan bu süreçte düzenli çalışan öğrencilerin sınavda çok başarılı olacağını iletti. Verimli ders çalışma teknikleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Doğan seminerini sonlandırmadan önce öğrencilere başarılar diledi.