EKET Üniversite Tanıtım Fuarında İGÜ Rüzgarı

EKET Üniversite Tanıtım Fuarında İGÜ Rüzgarı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, EKET tarafından Lütfi Kırdar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, EKET tarafından Lütfi Kırdar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı. Yaklaşık 6 bin öğrencinin ziyaret ettiği etkinlikte İGÜ, uzman akademisyen kadrosu ve tanıtım ekibiyle öğrencileri bilgilendirdi. Fuarda İGÜ'de yer alan bölümler başta olmak üzere üniversitenin başarıları da öğrencilere anlatıldı. Özellikle bölüm seçme noktasında soru işaretleri yaşayan öğrenciler akademisyenlerle bir araya gelme fırsatını yakaladı.

İki gün süren fuar kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan da bilgi almak isteyen öğrencilerle yakından ilgilendi. Sahip olduğu akreditasyonlarla eğitimde kaliteye verdiği önemi bir kez daha ispatlayan İGÜ fuar boyunca öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sağlık bölümlerinden mühendisliğe, BESYO’dan Gastronomi bölümüne kadar birçok farklı alandan akademisyenin yer aldığı fuarda aday öğrenciler hayallerindeki bölümleri uzmanından dinleyerek sınav öncesi motivasyonlarına da katkı sağladı.