Elit Uzmanlar Akademi ile Deneme Sınavı ve Etüt İçin Bir Araya Gelindi

Elit Uzmanlar Akademi ile Deneme Sınavı ve Etüt İçin Bir Araya Gelindi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öncülüğünde Elit Uzmanlar Akademi Kurumu öğrencileri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) deneme sınavı provası gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesinde öğrencilere gerçek Yükseköğretim Kurumları Sınavı formatına uygun olarak deneme sınavı provası gerçekleştirildi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal tarafından ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi vurgulandı.

Laboratuvarlar, Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları, Come To Gelişim ve Benim Bir Fikrim Var! Projesi konu başlıkları Üniversite Tanıtım Semineri ile detaylı olarak katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere aktarıldı. Üniversite tanıtım semineri sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blok Kütüphanesi öğrencilere soru çözümü ve sınav değerlendirmesi yapmaları için açıldı.

45 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.