Erdem Yazılım Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleşti

Erdem Yazılım Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleşti

Erdem Yazılım Anadolu Lisesi öncülüğünde okulun öğrencileri ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Günleri Etkinliğinde bir araya geldi.

Erdem Yazılım Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliğinde, okul idari kadrosu, branş öğretmenleri ve öğrencilerinin İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm sorular cevaplandı. Öğrencilerin uluslararası iş imkanı olduğu düşüncesiyle Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bölümleri, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Bölümleri ve ayrıca Meslek Yüksek Okuluna ait bölümlere ilgi duydukları ve bu yönde kariyer planlaması gerçekleştirmek istedikleri gözlemlendi.

Uluslararası alanda akreditasyonun öneminden bahseden İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 65 farklı bölümünün ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyon kuruluşlarınca akredite edilerek Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurguladı.

Erdem Yazılım Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen 200’ün üzerinde öğrencinin katılımı ile gerçekleşen kariyer günleri etkinliği Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzman Yardımcı Nizam Aydın’ın öğrencilerin sorularını yanıtlaması üzerine son buldu.