Esenyurt Limit Eğitim Kurumları Öğrencileri ile Üniversite Gezisi

Esenyurt Limit Eğitim Kurumları Öğrencileri ile Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin katıldığı üniversite gezisinde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanımız Burçak Çağlar tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesini farklı kılan akreditasyon, erasmus programları, çift ana dal ve yan dal, laboratuvarlar ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Esenyurt Limit Eğitim Kurumları 12.Sınıf öğrencileri ile Üniversite Gezisi etkinliği için bir araya gelindi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmen ve öğrencilerin katıldığı üniversite gezisinde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanız Burçak Çağlar tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesini farklı kılan akreditasyon, erasmus programları, çift ana dal ve yan dal, laboratuvarlar ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilere eğitim öğretim konusunda öğrencilere nasıl destek sağladığı ve hangi ihtiyaçlarına karşılık verdiği, gelişimlerine nasıl katkıda bulunduğu noktasında bilgi verildi. Come to Gelişim Sorumlusu Seda Dağlı tarafından burs projesi olan come to gelişime nasıl başvuru yapılır ve come to gelişim burs projesi nedir hakkında uygulamalı anlatım sağlandı. Psikoloji bölüm tanıtımı için Araştırma Görevlisi Merve Seven konuşmacı olarak yer aldı. Merve Seven tarafından psikoloji nedir, aynalı oda ne işe yarar, psikolojiyi diğer sosyal bilimler ayıran farklar ve özellikler üzerinde durulup, psikolog unvanına sahip olmanın ilkeleri hakkında bilgi verildi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi den, Endüstri Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Didem Yılmaz konuşmacı olarak yer alarak, bölümü diğer mühendisliklerden ayıran noktaya vurgu yapmıştır. Endüstri Mühendisliğin iş olanakları, staj imkânları ve ders içerikleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesinin sosyalleşme alanlarından olan winter garden ile geziye devam edildi. Ülkemizde ve dünya da önde gelen kaynaklara sahip kütüphanemiz ziyaret edildi. 90 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burçak Çağlar tarafından öğrencilerin soruları yanıtlanarak etkinlik sona erdi.