Esenyurt Toki Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Esenyurt Toki Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine “Sınav Kaygısı ve Motivasyon” konulu seminer verildi.

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak Çağlar tarafından seminer Esenyurt Toki Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Yaşamlarında önemli bir senede sınav kaygısı ve motivasyon noktasında Gelişim Üniversitesinden destek talep eden lisemiz, öğrencilere sınav kaygılarının yoğun olduğu dönemde nasıl verimli ders çalışabilecekleri konusunda profesyonel bakış açısından desteklerini sunarken, YKS sürecinde hedefi belli olan öğrencilere kişiye özgü hazırlanan ders çalışma programı ve sınav kaygısının doğru yönetildiği takdir de büyük bir fayda sağlayacağının önemini vurguladı. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SHİMAGO ve TSE gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer devam etti. 100 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer, Halkla ilişkiler Tanıtım Uzmanı(Psikoloji Bilim Uzmanı) Burçak ÇAĞLAR’ın soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.