Etlik Final Anadolu Lisesinde “Pandemi Mücadelesinde Verimli Ders Çalışma”

Etlik Final Anadolu Lisesinde “Pandemi Mücadelesinde Verimli Ders Çalışma”

Etlik Final Anadolu Lisesi öğrencilerine “Pandemi Mücadelesinde Verimli Ders Çalışma” konulu seminer gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Nesli Bilecen Ankara Özel Etlik Final Anadolu Lisesi öğrencilerine “Pandemi Mücadelesinde Verimli Ders Çalışma” konulu seminerini gerçekleştirdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda oluşturulacak stratejilerin sınav başarısına etkisinden bahseden Nesli Bilecen, pandemi sürecini olumluya çevirip, düzenli ve verimli ders çalışmanın kurallarından bahsetti. Bilecen  “9. Sınıftan başlayarak düzenli ve sistemli çalıştığınızda, 12. sınıfta hem kaygı seviyeniz azalır, hem de stratejik ve psikolojik olarak sınava daha rahat hazırlanırsınız” sözleriyle öğrenciler için bu lise öğrenimi boyunca hazırlık yapmanın öneminden bahsetti. Online eğitimin, zaman yönetimi ve programlama da ki avantajlarına da değinen Bilecen, öğrencilerin sorularını da cevapladıktan sonra seminerini sonlandırdı.