Fatih Sınav Koleji Ev Sahipliğinde Kariyer Günü

Fatih Sınav Koleji Ev Sahipliğinde Kariyer Günü

Özel Fatih Sınav Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde Kariyer Günü düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin katılım gösterdiği organizasyon da üniversite bölümlerini tanıması, üniversite de sunulan imkânlar, hedef belirleme ve kariyerlerini doğru şekilde planlamalarını desteklemek adına lise öğrencileri ve kurum yetkililerinin katılımıyla kariyer günü gerçekleştirildi.

Özellikle, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yer alan Bilgisayar-Yazılım mühendisliği bölümleri, Adalet, BESYO bölümleri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümleri, Psikoloji, Diş Hekimliği gibi bölümler öğrenciler tarafından merak edilen ve çokça ilgi duyulan bölümler oldu. Öğrenciler tarafından merak edilen eğitim standartların nasıl belirlendiği üzerine sorulara yönelik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burhan Babat tarafından Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde ABET, Sağlık Bilimleri Fakültesi AHPGS akreditasyon çalışmaları gibi “Kaliteli Eğitim” ve uluslararasılaşma stratejilerini önemi vurgulandı. İkinci bir bölümü okumak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat sunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Çift Ana Dal ve Yan Dal imkânları, burs olanakları, bölümlerini bitirdikten sonra ofis açmak isteyen öğrenciler için sağlanan ofis mobilyası desteği imkânlardan bahsedildi.  Erasmus + öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni farklı kılan fırsatlar öğrencilere aktarıldı.

Özel Fatih Sınav Anadolu Lisesiyle gerçekleştirilen Kariyer Günü etkinliği Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Burhan Babat’ın öğrencilerin ve kurum yetkililerinin sorularının yanıtlamasının ardından sona erdi.