Felsefe Haftası'nda: Ahlâk Felsefesi

Felsefe Haftası'nda: Ahlâk Felsefesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Eyüp Doğa Koleji’nin Felsefe Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklere katılım sağladı.

Eyüp Doğa Koleji Felsefe Haftası kapsamında öğrencilerine etkinlikler düzenledi. İstanbul Gelişim Üniversitesi etkinliğe destek verdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Uzm. Dr. Erkal Erzincan tarafından Eyüp Doğa Koleji öğrencilerine ‘’Ahlâk Felsefesi’’ konulu seminer verildi. Öncelikle ahlâkın geniş açılımını yapan Erzincan, ‘’Etik deyince akla gelmesi gereken şey felsefe açısından ahlaktır.’’ dedi. Öğrenciler tarafından merakla dinlenen seminerde öğrenciler, Erzincan’a günümüzdeki dizi, film, çizgi film gibi televizyon yayınlarının toplumun ahlâki değerlerini nasıl etkilediğini ve bununla nasıl başa çıkılabileceğini sordular. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Erkal Erzincan öğrencilere katılımları için teşekkür ederek seminerini sonlandırdı.