Filetoyu bu kez üniversite mutfağında yaptılar

Filetoyu bu kez üniversite mutfağında yaptılar

Özel Beylikdüzü Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Gastronomi Kulübü öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi mutfağında uygulamalı derse katılım sağladı.

Gastronomiyi seven ve ilgi duyan öğrencilerden oluşan gruba Özel Beylikdüzü Modern Eğitim Koleji öğretmenleri de eşlik etti. İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından yapılan derste her lise öğrencisi, bir üniversite öğrencisi ile takım oluşturarak; kendilerine verilen malzeme listesinden malzemelerini seçip uygulamaya başladı. Demirçakmak’ın örnek olarak göstermiş olduğu karhabahar yatağında levrek filetoyu başarılı bir şekilde yapan öğrencilere, kendi yaptıkları yemekler ikram edildi. Uygulamadan memnun kalan öğretmenler ve öğrenciler geçirdikleri keyifli vaktin yanı sıra teşekkürlerini iletti.