Gazi Açı Kurs Öğrencilerine Psikoloji ve PDR Bölüm Tanıtımı Semineri

Gazi Açı Kurs Öğrencilerine Psikoloji ve PDR Bölüm Tanıtımı Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Gazi Açı Kurs öğrencilerine “Psikoloji ve PDR Bölüm Tanıtımı” konulu seminer verildi.

Gazi Açı Kurs Merkezinde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikolog Berfin Özcan konuşmacı olarak yer aldı. Meslek seçiminin çocukların hayatında bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Berfin Özcan kariyer seçimi konusundaki bilgilerini hem öğrenci yaşamından hem de Psikolog olarak mesleki açıdan örnekler vererek açıkladı. Meslek seçimi konusunda akademik başarıyla birlikte bireysel özelliklerin de önemli olduğunu vurgulayarak kişisel becerilere göre meslek seçilmesi gerektiğini belirten Psikolog Berfin Özcan, kişinin seçmiş olduğu iş kolunda kendisini geliştirebilmesi için mesleğini severek yapmasının ne derece önemli olduğundan bahsetti.

Aday öğrencilerin yönelttiği soruları yanıtlayan Özcan, Türkiye’nin en çok akredite edilen bölüme sahip üniversitesi olan İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında verdiği bilgilerle semineri sonlandırdı.