Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ'de!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ'de!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bugün 55 öğrenci 4 öğretmen olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Özellikle sağlık bölümlerini merak eden öğrenciler laboratuvarları gezerken oldukça beğendiklerini dile getirdiler. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu gezildikten sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane ve cep sinemasını gören öğrenciler, Winter Garden’da keyifli vakit geçirdiler.
İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanları Müberra Bayçöl ve N. Emin Tikdağ tarafından öğrencilere burslar, ücretsiz çift anadal, bölümler, yabancı dil olanakları, Erasmus+ olanakları ve akreditasyonlar ile ilgili detaylı bilgi alan öğrenciler çok memnun olduklarını dile getirerek üniversiteden ayrıldılar.