Gaziosmanpaşa Süleyman Şah Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı Semineri

Gaziosmanpaşa Süleyman Şah Anadolu Lisesi Öğrencilerine Sınav Kaygısı Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Gaziosmanpaşa Süleyman Şah Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine “Sınav Kaygısı” konulu seminer verildi. Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle kurulan İstanbul Gelişim Üniversitesi, tüm il ve ilçelerdeki öğrencilere ulaşabilmek amacıyla hareket etmeye devam ediyor.

İGÜ, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Uzman Psikolog Berna Yıldızhan tarafından verilen seminer Gaziosmanpaşa Süleyman Şah Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. YKS sürecinde hedefi belli olan öğrencilere kişiye özgü hazırlanan ders çalışma programı ve sınav kaygısının doğru yönetildiği takdirde büyük bir fayda sağlayacağının önemini vurgulandı. Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SHİMAGO ve TSE gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile seminer devam etti.