Gıda Teknolojisi Bölümünün Adresi İGÜ

Gıda Teknolojisi Bölümünün Adresi İGÜ

Eğitimde pusulası hep kaliteyi gösteren İstanbul Gelişim Üniversitesi aday öğrencilere yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Esenyurt Özel Biyoteknoloji Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gelen talep üzerine lise öğrencileri İGÜ yerleşkelerinde misafir edildi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibi tarafından organize edilen etkinlikte aday öğrencilere yönelik seminer ve bölüm tanıtımı yapıldı. Gıda üzerine eğitim gören lise öğrencilerine, İGÜ Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Gıda Teknolojisi bölümü hakkında Öğr. Gör. Aslı Muslu Can tarafından bölüm tanıtım semineri verildi. Bölüme ve mesleğe dair merak edilen soruların cevaplandığı etkinlikte, tam donanımlı Gıda Teknolojisi laboratuvarı da tanıtıldı.

Kariyer Geliştirme Merkezi’nden beş akran mentör öğrenci de kariyer gelişimlerinde yaşadıkları deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.