Gökkuşağı Koleji Öğrencileri ile Üniversite Gezisi ve Demo Ders Etkinliği

Gökkuşağı Koleji Öğrencileri ile Üniversite Gezisi ve Demo Ders Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Gökkuşağı Koleji öğrencileri ile Üniversite Gezisi ve Demo Ders etkinliği için bir araya gelindi. Aday öğrencilerin üniversite hayatını deneyimleme şansı yakaladığı etkinlik Diş Hekimliği Fakültesinin tanıtımıyla başladı.
Geleceğin mühendisleri olma yolunda ilerleyen aday öğrenciler daha sonra Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen’in dersine misafir öğrenci olarak katıldı. Burada Yazılım Mühendisliği bölümünün müfredatını yakından tanıma şansı yakaladı. Üniversite gezisi ve bölüm tanıtımları ile devam eden etkinlikte İşletme bölüm tanıtımında Dr. Öğr. Üyesi Arzu Sert Özen konuşmacı olarak yer aldı.
Psikoloji bölümü için Arş. Gör. Simay Yılmaz öğrencilere bilgi verdi. Lojistik bölümü hakkında ise Dr. Öğr. Üyesi Kadir Mersin öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Öğr. Gör. Mehmet Ateş tarafından hangar alanında ‘Uçak Bakım ve Onarım’ demo ders etkinliği yapıldı.