Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle gezi sonrası müzik dinletisi

Avcılar Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İki ayrı gün olarak planlanan ve tüm son sınıfların katıldığı gezide; İstanbul Gelişim Üniversitesi tanıtım uzmanları Emre Kalfa ve Müberra Bayçöl eşliğinde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu uygulama alanları ve Gelişim Tower Yerleşkesi sosyal alanları gezildi.

Sağlık laboratuvarlarındaki akademisyenlerden detaylı bilgi alan öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni yakından tanıma fırsatı buldular. Sağlık laboratuvarlarını gezen öğrencilerin aklına takılan sorular arasında; Paramedik ve acil tıp teknisyenliği farkı nedir? Ergoterapi bölümünün çalışma alanı nerelerdir?, Staj imkanlarız nasıl? gibi çeşitli sorular yer almaktaydı.

Öğrencilerin sordukları sorular akademisyenler ve tanıtım ekibi tarafından cevaplandırıldı. Yapılan kampüs gezisinin ardından Winter Garden’da müzik kulübünün düzenlediği konserle öğrenciler çok keyifli vakit geçirdiklerini dile getirdiler.

Avcılar Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi