Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Öğrencilerine Üniversite Tanıtım Semineri Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Üniversite Tanıtım” konulu seminer verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesinde organize edilen, rehber öğretmenler ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı seminer gerçekleştirilmiştir.

Akreditasyon programları, laboratuvarlar, çift ana dal ve yan dal programları, Come to Gelisim, Benim Bir Fikrim Var! Projesi, THE, SCImago ve TSE gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile devam etti. Come to Gelisim uzmanı Seda Dağlı tarafından sunulan Come to Gelisim burs imkânları Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini heyecanlandırdı. 35 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen seminer sonrası Bilişim Güvenliği, Makine, Elektrik, Mekatronik bölümlerinin laboratuvar gezileri ve değerli hocalarımız tarafından gerçekleştirilen bölüm tanıtım sunuları ile sonlandırılmıştır.

Üniversitede yapılan etkinliklere katılma imkânı bulan aday öğrenciler hayallerindeki bölümleri yerinde ziyaret ederek İGÜ’lü olmanın avantajlarını tanıma şansı yakaladı.