Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile İstanbul Gelişim Üniversitesinde Üniversite Gezisi

buluştu. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhantarafından Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilere bölüm ve üniversite hakkında bilgiler verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine bölüm ve üniversite hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler genel olarak Gelişim Üniversitesindeki Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi bölümü, Makine bölümü ve Elektrik bölümü hakkında bilgiler verildi. Üniversitemizi ön plana çıkaran bilgiler verilerek burs olanakları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim burs programı gibi üniversitemizi öne çıkaran imkânların anlatılması ile üniversite gezisi devam etti. 26 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen üniversite gezisi, Gelişim Üniversitesin’den Uzman Psikolog, Halkla İlişkiler Uzmanı Berna Yıldızhan gelen soruları yanıtlamasının ardından üniversite gezisi sona erdi.