Halkalı Açı Özel Öğretim Kursu İGÜ'deydi!

Halkalı Açı Özel Öğretim Kursu İGÜ'deydi!

Halkalı Açı Özel Öğretim Kursu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.

Öğrenciler gerçek sınav formatına uygun olarak, sınav salonlarına girişte arandı ve sınıflara öyle alındılar.  Öğrenciler sınav sürecinde gerçek sınavda uygulanan kuralların hepsinin prova edilmesi adına oldukça verimli bir uygulamaya katıldılar. Sınavdan sonra öğrenciler bir sınıfta toplandılar ve öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi bölümleri,  burs imkanları, çap ve yandalın ne olduğu ve şartları, ücretsiz DGS kursu ve DGS’nin içeriği hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrencilere sınavdan bir hafta öncesinde ve sınavdan önceki akşam neler yapılması gerektiği,  şu an ortalama olarak ne aşamada olmaları gerektiği hakkında bilgiler verildi.  Öğrenciler ve kurum yöneticileri deneme sınavı uygulamasından memnun olduklarını paylaştılar.