Halkalı Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Üniversite Gezisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Berna Yıldızhan tarafından üniversite gezisi kapsamında Halkalı Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine bölüm ve üniversite hakkında bilgi verildi. Psikoloji, Yazılım Mühendisliği, Radyo Televizyon ve Sinema, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Hemşirelik bölümleri derslik ve laboratuvar alanları öğrencilere tanıtıldı.
41 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen üniversite gezisi gelen soruların yanıtlamasının ardından sona erdi.