Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri İGÜ’de

Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri İGÜ’de

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yapılan “Tanıtım Semineri” ardından üniversite yerleşkeleri gezisine başlandı. Seminerde yeni açılan bölümlerden, bursluluk oranlarından, ücretsiz DGS kursundan ve Çift Anadal Programından bahsedildi.

Yabancı Dil olanaklarıyla ilgili bilgi verilerek öğrencilere sunulan fırsatlar ile ilgili öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandı. Geziye Gelişim Tower’dan başlayan öğrenciler kütüphane, cep sineması, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun uygulamalı dersliklerini gezerek devam ettiler. Aralarında BESYO bölümü düşünen öğrenciler bölümün uygulamalı dersliklerine yoğun ilgi gösterdi.

Gelişim Meslek Yüksekokulu ile geziye devam edilirken Havacılık bölüm hocalarından İlker Çilen, havacılık bölümleri ve laboratuvarda kullanılan materyaller ile ilgili detaylı bilgi verdi. Daha sonra Sağlık Yüksekokuluna geçilerek Hemşirelik, Patoloji, Ergoterapi, Gastronomi, Odyometri gibi sağlık laboratuvarları ile birlikte Radyo Sinema ve Televizyon stüdyosu ile gezi sonlandırıldı.

Eğlenceli vakit geçirdiklerini belirten öğrenciler, geziden memnun bir şekilde ayrıldı.