Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Öz Disiplin Üzerine Seminer Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi tüm öğrencileri, rehber öğretmenler ve branş öğretmenleri ile bir araya gelindi.

Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi’nde organize edilen, rehber öğretmenler, branş öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü Öğretim Görevlisi Buse Duran tarafından aday öğrencilerin, kariyer yolcuğundaki hedeflerine katkıda bulunmak adına öğrencilerin sorumluluklarını yerine getirmesi, öz kontrolünü sağlaması, sorumluluklarını yerine getirmesi ve başarıları için öz disiplin anlayışının sağlamsı, seçimleri ve sonrasında öz disiplinin kariyer hayatlarına yön vermesindeki etkilerinin neler olduğuna dair bilgi verildi.

Etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS, AHPGS ve PEARSON gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Şeyda Karakuş tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

120 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Şeyda Karakuş’un soruları yanıtlaması ardından sona erdi.