Havacılık Lisesinden öğrenciler İGÜ’de derse katıldı

Havacılık Lisesinden öğrenciler İGÜ’de derse katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Büyükçekmece Özel Hürjet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımı ile uygulamalı ders ve üniversite gezisi gerçekleştirildi.

Havacılık bölümlerinden gelen öğrencilerin katılmış olduğu etkinlik Uçak Gövde Motor Bakım bölümü uygulamalı dersi ile başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Ateş tarafından verilen uygulamalı derste öğrenciler havacılık bölümleri hakkında aldıkları bilgileri laboratuvarda bulunan maketler üzerinde pratik etme fırsatı buldu.

Uygulamalı dersten sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Merve Biçici ve Fatih Tiryaki eşliğinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulunda bulunan havacılık laboratuvarları gezildi. Laboratuvarları çok beğenen öğrenciler burada akademisyenlerimize teorik ve teknik alanda sorular yöneltti. Laboratuvarlar gezildikten sonra İGÜ Tower’a geçildi. Öğrenciler Tower’da bulunan Merkez Kütüphane, Winter Garden ve amfileri gezdi. Teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ileten öğrenciler öğretmenleri eşliğinde üniversiteden uğurlandı.