Havacılık Mesleğinin Gelişimi İGÜ’de başlar

Havacılık Mesleğinin Gelişimi İGÜ’de başlar

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Özel Büyükçekmece Final Anadolu Lisesi öğrencilerine “Havacılık Mesleğinin Gelişimi Semineri” verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Rıza Haluk Kul tarafından verilen seminerde öğrencilere havacılık bölümleri hakkında bilgiler aktarılırken bölümlerle ilgili öğrencilere uygulamalı olarak bilgi verildi. İGÜ’de havacılık bölümü okumanın ayrıcalıklarının anlatıldığı seminerde mesleğin geleceğine dair öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.
Akreditasyon Programları, Laboratuvarlar, Çift Anadal ve Yandal Programları, Come To Gelişim gibi İGÜ’yü öne çıkaran imkânların anlatılmasıyla seminer sonlandı.