Hem TYT hem AYT gerçekleştirildi

Hem TYT hem AYT gerçekleştirildi

Avcılar Bil Özel Öğretim Kursu 12. sınıf ve mezun grubu öğrencilerine yönelik olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde deneme sınavı gerçekleştirildi.

Avcılar Bil Özel Öğretim Kursu’ndan gelen 65 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen, Türkiye geneli yapılan TYT deneme sınavı 10.15'te başlayıp 12.30'da sonlandırdı. 1 saatlik bir aranın ardından 13.30'da tekrar sınava alınan öğrenciler, 16.30'da sınavdan çıktılar.

Üniversite içerisinde deneme sınavına girerek üniversite havasını ve gerçek sınav deneyimini yaşayan öğrenciler; yorucu bir AYT sınavının ardından kendi aralarında sınav sonuçlarını üniversite yerleşkesinde bulunan kafeteryada değerlendirdi. Avcılar Bil Özel Öğretim Kursu'na eşlik eden üniversitenin Tanıtım Uzmanı Emre Kalfa, deneme sınavı aralarında ve sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kurumun Rehber Öğretmeni Arife Esen Mengeş, böyle bir etkinliğe destek verdiğimiz için teşekkürlerini iletti.