Heyecanlarını yenmeleri için deneme sınavı oldular

Heyecanlarını yenmeleri için deneme sınavı oldular

Özel Başakşehir Oğuz Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu üniversiteye hazırlık kapsamında 15 Şubat Cumartesi günü 12. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde TYT(Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı gerçekleştirdi.

200 öğrencinin katıldığı deneme sınavı için İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından tüm olanaklar sağlandı. Öğrenciler sınavdan önce İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin sunmuş olduğu ikramlıklarla birlikte sohbet ederek, sınava 4 ay kala heyecanlarını yenmeye çalıştılar.

Öğrencilerin sınav kuralları konusunda heyecanlarını yenmelerine imkan tanınmasıyla birlikte bilgi ve becerilerini ölçmeleri de sağlanmış oldu. Özel Başakşehir Oğuz Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu okuldan ayrılırken çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.