Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme Semineri

Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme Semineri

Veli Akademileri kapsamında Beylikdüzü Şehit Ahmet Yıldız Anadolu Lisesi velilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Münevver Başak ONAT tarafından online olarak “Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme” Semineri verildi.

Online olarak Zoom üzerinden gerçekleştirilen seminere 13 veli katılım sağladı. Seminerde temizlik ve hijyen yolları, öğün içerikleri, fast-food yiyeceklerin etkileri konularına değinildi.

“Sağlıklı ve dengeli beslenme, kişisel hijyen, sağlıklı kıyafet ve ayakkabı seçimi, vakit geçirilen mekanların sağlıklı olması ve kaliteli uyku konularına özellikle dikkat çekmek istiyorum. Aynı zamanda düzenli spor yapmak ve hareketli bir yaşam biçimine sahip olmanın; bağımlılıklardan ve stresten uzak durmanın, sağlıklı yaşama alışkanlığını güçlendirdiğini belirtmek istiyorum. Sağlıklı olmak demek vücudun doğal dengesini korumak demektir. Vücudumuzun dengesini korumak içinse, ihtiyacı olan dikkati ve bakımı sağlamamız gerekir.” diyen Onat yöneltilen soruları cevapladıktan sonra semineri sonlandırdı.