HÜRRİYET KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Kağıthane Hürriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin son sınıf öğrencileri okul rehber öğretmenleri eşliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyaret ederek ilgi duydukları bölümlerde eğitim veren akademisyenlerden detaylı bilgi aldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi cep sinema salonunda gerçekleştirilen, İGÜ imkânlarına yönelik tanıtım semineri ve Come to Gelişim proje tanıtımı ile başlayan etkinlik bölüm tanıtımlarıyla devam etti. Yeni Medya ve İletişim bölüm tanıtım semineri Dr. Öğr. Üyesi Özlem Çetin Öztürk tarafından verilirken Yönetim Bilişim Sistemleri tanıtım semineri Dr. Öğr. Üyesi Serkan Çakmak tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik Dr. Öğr. Üyesi Seda Mumcu’nun Havacılık Yönetimi bölüm tanıtım semineri sonrası Sağlık Bilimleri fakülte gezisi ile devam etti. B Blokta yer alan Hemşirelik bölümü uygulama alanları Araştırma Görevlisi Hatice Zelal Bingöl moderatörlüğünde gezilerek, fakülte hakkında yapılan soru cevap oturumu ile etkinlik sonlandırıldı.