İGÜ Ankara'da da seminerlere devam ediyor

İGÜ Ankara'da da seminerlere devam ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ankara 75. Yıl Anadolu Lisesi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Sınav Stratejileri konulu seminer gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Nesli Doğan tarafından yapılan seminere 75. Yıl Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri katılım sağladı. Öğrenciler son sınıf olmalarından dolayı sınav ile ilgili kaygılarını belirtirken, Doğan bu süreçte sınava hazırlanırken nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili bilgiler vererek öğrencileri rahatlattı. Her öğrencinin kendine uygun çalışma yöntemini belirlemesi gerektiğine vurgu yapan Doğan, herkese uyacak standart bir çalışma stratejisinin olamayacağının üzerinde durdu. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Nesli Doğan seminerini sonlandırdı.