İGÜ, Artı Tercih Sakarya Fuarına Katıldı

İGÜ, Artı Tercih Sakarya Fuarına Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Artı Tercih fuar tarafından düzenlenen üniversite tanıtım etkinliğine katıldı.

Sakarya bölgesi aday öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin katıldığı etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS ve AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. İstanbul Gelişim Üniversitesinin Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulanan tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı. 6500 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Orhan Aydoğmuş, Halka İlişkiler Tanıtım Uzmanı Nizam Aydın’ın soruları yanıtlaması ile sona erdi.