İGÜ, Avcılar Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin Sene Başı Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Avcılar Anadolu Lisesi branş öğretmenleri, müdür ve müdür yardımcılarına “İstanbul Gelişim Üniversitesi Tanıtımı” konulu seminer verildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi seminer salonunda organize edilen ve branş öğretmenlerinin, müdür ve müdür yardımcılarının dinleyici olarak katıldığı etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Elif Ünal tarafından gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım Semineri” ile başladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesini ayrıcalıklı kılan ABET, AQAS ve AHPGS gibi akreditasyonların eğitim kalitesine sağladığı katkı ve uluslararasılaşma stratejisindeki önemi üzerinde duruldu. İstanbul Gelişim Üniversitesinin 65 bölüm ile Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olduğunu vurgulayan Elif Ünal, tüm öğrencilerin gelişimine hizmet eden yurtdışı olanakları, burs imkânları, yabancı dil geliştirmeye yönelik sunulan ayrıcalıklar ve ücretsiz çift ana dal yapabilme fırsatı ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Stanford Üniversitesinin Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde İstanbul Gelişim Üniversitesinden dört akademisyenin yer aldığı, Research.com verilerine göre dünyanın ve ülkelerin “En iyi bilim insanları listesinde yer aldığı Avcılar Anadolu Lisesi kurum öğretmenleri ile paylaşıldı. Avcılar Anadolu Lisesi öğretmen, müdür ve müdür yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen seminer sonrası Avcılar Anadolu Lisesi sene başı toplantısı ile etkinlik son bulmuştur.