İGÜ, Ayazağa Anadolu Lisesi’ne Kapılarını Açtı

İGÜ, Ayazağa Anadolu Lisesi’ne Kapılarını Açtı

Öğrencilere sunduğu sınırsız seçmeli ders havuzuyla ilgi alanlarını keşfetme ve yeteneklerini geliştirme olanağı sağlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi, ‘Neden Gelişim ?’ sorusunun cevabını aday öğrencilere veriyor.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ekibi, Ayazağa Anadolu Lisesi’nden gelen talebe istinaden öğretmen ve öğrencilerine bölüm tanıtım gezisi düzenledi.

Meslek seçimi noktasında öğrencilerin yaşayabileceği belirsizlikleri ortadan kaldırmayı amaçlayan etkinlik kapsamında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi derslik ve laboratuvarları gezildi. Etkinlik kapsamında öğrencilerin hem sosyal hem de eğitim hayatlarına destek olunması açısından fayda sağlaması adına Kübra Demir tarafından ‘Motivasyon’ semineri verildi.

Öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla hareket eden İGÜ, tüm öğrencilerin beklentilerine karşılık verme hedefiyle hız kesmeden faaliyetlerine devam ediyor.