İGÜ, Beyfen Koleji Öğrencileri ile Kariyer Günleri'nde Buluştu

İGÜ, Beyfen Koleji Öğrencileri ile Kariyer Günleri'nde Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Beyfen Kolejinde eğitim alan son sınıf öğrencileriyle “MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE PSİKOLOJİ - PDR BÖLÜM TANITIMI“ konulu seminer gerçekleştirilmek üzere buluştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Beyfen Koleji'nde eğitim alan son sınıf öğrencileriyle  “MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE PSİKOLOJİ - PDR BÖLÜM TANITIMI “konulu seminer gerçekleştirilmek üzere buluştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı (Psikolog) Berfin Özcan üniversite sınavına girecek anadolu lisesi son sınıf öğrencilerine meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken önemli noktalar hakkında bilgi aktardıktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Serkan Gönen sayısal bölüm öğrencilerine, Yazılım Mühendisliği ve Siber Güvenlik alanlarında amaç, kapsam, koşullar, ders içerikleri gibi detaylı bilgileri paylaşarak öğrencilerin yoğun ilgilerini topladı.

Hocalarımız Mühendislik ve Psikoloji - PDR hakkında bölüm bilgilendirmesi yaptıktan sonra öğrencilerin mesleki doyuma ulaşarak gelecekte nasıl mutlu bireyler olabilecekleri ile ilgili çok değerli bilgiler aktardılar.

Başarılı olabilmeleri adına her şeyden önce neye ilgi duyduklarını keşfetmelerinin ve bununla birlikte hedeflerini  belirleyerek planlı ve sistemli bir şekilde harekete geçmelerinin önemini vurgulayan Psikolog Berfin Özcan, iç motivasyonun bireyin potansiyelini ortaya çıkartabilecek değerli kaynaklardan biri olduğunu açıklayarak öğrencileri meslek seçimi noktasında kendilerini değerlendirmelerine teşvik etti. İnteraktif bir şekilde süren seminer boyunca aday öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Bu faydalı ve bilgilendirici seminerden dolayı Beylikdüzü Beyfen Koleji Ailesi, hocalarımıza teşekkürlerini iletti.