İGÜ, Beylikdüzü Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi Kariyer Fuarında

İGÜ, Beylikdüzü Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi Kariyer Fuarında

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanlarından Psikolog Gizem Açıkgöz ve Berfin Özcan'ın katılımıyla Beylikdüzü Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezinde gerçekleşen kariyer fuarında yer aldı.

Fuarda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini öne çıkaran ABET akreditasyonu ile “Kaliteli Eğitim” ve uluslarasılaşma stratejilerinin önemi vurgulandı. İkinci bir bölümü okumak isteyen öğrenciler için büyük bir avantaj olan ücretsiz çift ana dal ve yan dal imkânları, burs ve tercih indirim olanakları, mezuniyet sonrası ofis açmak isteyen öğrenciler için sağlanan ofis mobilya desteği, Erasmus + kapsamında öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapılarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni güçlü kılan yönleri aday öğrencilere aktarıldı.
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hocası Dr. Öğretim Üyesi Burcu Savaş Çelik öğrencilere seminer salonunda bölümün müfredatı geleceği ve çalışma imkânları hakkında bilgi verdi. Beykent Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursunda planlanan ve 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen kariyer fuarı aday öğrenci ve öğretmenlerin sorularının cevaplanması ardından sonlandırıldı.