İGÜ Bu Kez Özel Esenyurt Uğur Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Konuğuydu

İGÜ Bu Kez Özel Esenyurt Uğur Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Konuğuydu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Yasin Tarhan Esenyurt Uğur Anadolu Lisesi Öğrencilerinin ekranlarına konuk oldu.

Özel Esenyurt Uğur Anadolu Lisesi öğrencilerine, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Yasin Tarhan tarafından online “Meslek Tanıtım Semineri” gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonucunda tercih edilebilecek bölümlerde baraj puanı olan bölümler ve bireysel kariyer planlama konularına açıklık getiren Tarhan, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bölümlerine değindi. Online platformdan gerçekleştirilen seminere öğrencilerden yoğun ilgi vardı. Öğrencilerden gelen “Gerontoloji bölümünün çok fazla mezunu olmamasının sebebi nedir?, Tiyatro bölümü hakkında bilgi verebilir misiniz? Matematik öğretmenliği hakkında bilgi alabilir miyim?” sorularını da yanıtlayan Tarhan, teşekkürler eşliğinde seminerini sonlandırdı.