İGÜ, Büyükçekmece RAM ile Buluştu

İGÜ, Büyükçekmece RAM ile Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen sene başı toplantısında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Cansu Yurtseven tarafından rehber öğretmenlere yönelik “Psikoterapide Kullanılan Teknikler” konulu seminer gerçekleştirildi.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun'
un açılış konuşmasını yapmış olduğu toplantıda, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hayrullah Can rehber öğretmenlere, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılacak rehberlik faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulundu. Ayrıca, ilçede akademik başarının arttırılmasında, branş öğretmenleri kadar rehber öğretmenlere de büyük görevler düştüğünü ve iş birliği içerisinde bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi.

Rehber öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Cansu Yurtseven tarafından “Psikoterapide Kullanılan Teknikler” konulu seminer ile yeniden yüz yüze başka bir eğitici eğitiminde buluşmak üzere sözleşip, ilgili organizasyon başarılı bir şekilde sonlandırıldı.