İGÜ, Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

İGÜ, Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi tarafından organize edilen Kariyer Günleri ve Bölüm Tanıtımı etkinliğinde aday öğrencilerle bir araya geldi. Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesinde 200’ün üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Esad Yurtsever tarafından Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne dair bilgi verilerek merak edilen tüm sorular cevaplandı.
Bölümün amacı, geleceği ve müfredatı hakkında öğrenciler bilgilendirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Nizam Aydın tarafından Üniversite Tanıtımı yapılarak öğrencilere sunulan imkânlar ve akreditasyonlardan bahsedildi. Uzman Klinik Psikolog Seda Dağlı ise öğrencinin yeteneğini, fikrini, projesini bursa çeviren Come To Gelişim programından bahsetti.
Çamlıca Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesinde gerçekleşen kariyer günleri etkinliğinde, okul idari kadrosu, branş öğretmenleri ve öğrencilerin İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm sorular cevaplandı.