İGÜ, Gaziosmanpaşa Vefa Poyraz Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerini ağırladı

İGÜ, Gaziosmanpaşa Vefa Poyraz Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerini ağırladı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nde görevli Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanı Emre Kalfa tarafından üniversite gezi programı düzenlendi.

Geziye katılan 45 kişilik eşit ağırlık bölümü öğrencileri, ilk başta üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun aktivite alanlarını gezdi. Özel yetenek sınavıyla BESYO düşünen öğrencilere bölümlerle alakalı bilgi verildi. Genel olarak İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ndeki bölümleri düşünen öğrencilerle soru cevap eşliğinde yerleşkede bulunan oditoryum sınıflığında Emre Kalfa tarafından 20 dakikalık bir “Üniversite Tanıtım” semineri düzenlendi.

Seminerde öğrencilerin en çok ilgisini çeken imkan olarak ücretsiz çift anadal ve dil eğitim destekleri oldu. Öğrenciler seminer sonrasında belli bir süre üniversitenin kafeteryasında serbest zaman geçirdiler.

Aşçılık ve Havacılık bölümlerinin uygulama alanlarını gören öğrenciler, üniversiteden keyifli bir şekilde ayrıldılar.