İGÜ ile Özel Halkalı Atakent Oğuz Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu Seminerde Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Özel Halkalı Atakent Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu sınav sürecindeki öğrencilerin başarısında anne babanın rolü adlı seminer için velilerle bir araya geldi.

‘Üniversite Sınav Sürecinde ve Başarısında Anne ve Babanın Payı’ adlı semineri gerçekleştiren Uzman Klinik Psikolog Cansu Yurtseven, ebeveynlere sınav sürecinde öğrencinin motivasyonunun nasıl yüksek tutulacağı, kaygı seviyelerinin nasıl kontrol edilebileceği gibi konular üzerinde durarak yönerge vermekten daha çok model olunması gerektiğini vurgulamıştır. Önemli olan noktanın sonuca değil gidilen süreç içerisinde kalınmasını, hedef belirlemede çocuklarımızın da fikirlerinin dinlenilmesi gerektiğini dile getirmiştir. Sınavın hayatımızda önemli bir başlangıç basamağı olduğu, sıkı ve düzenli bir çalışma ile beraber süreç içerisinde düzenli beslenme, sportif faaliyetlerin desteklenmesi noktasında bildirimlerde bulunmuştur.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Özel Halkalı Atakent Oğuz Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu iş birliğinde gerçekleşen etkinlik sırasında ve sonrasında olumlu geri dönütlerini dile getirerek katkılarından dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesine etkinlikte emeği geçen tüm personellere teşekkürlerini iletmişlerdir.