İGÜ, Özel Bakırköy Final Kursu Öğrencileri ile Buluştu

İGÜ, Özel Bakırköy Final Kursu Öğrencileri ile Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Özel Bakırköy Final Kurs Merkezinde eğitim alan son sınıf öğrencileriyle “PSİKOLOJİ VE PDR BÖLÜM TANITIMI “konulu seminer gerçekleştirmek üzere buluştu.

Semineri gerçekleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloğu Gizem Açıkgöz ve Berfin Özcan üniversite sınavına girecek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine meslek seçimi noktasında dikkat etmeleri gereken önemli noktalar hakkında konuştuktan sonra, eşit ağırlık öğrencilerine Psikoloji ve PDR hakkında bölüm bilgilendirmesi yaptılar. Psikoloji ve PDR bölümlerinden mezun olduktan sonra mesleki doyuma ulaşarak, gelecekte nasıl mutlu bireyler olabilecekleri ile ilgili değerli bilgiler verdiler.

Başarılı olabilmeleri adına her şeyden önce neye ilgi duyduklarını bulmaları gerektiğini ve bununla birlikte hedeflerini belirledikten sonra planlı ve sistemli bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini belirten Gizem Açıkgöz ve Berfin Özcan, iç motivasyonun çok önemli olduğunu açıklayarak öğrencileri meslek seçimi noktasında kendilerini değerlendirmelerine teşvik etti.

İnteraktif bir şekilde süren seminerin sonunda, seminer boyunca ilgi ve dikkatle dinleyen aday öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak ve üniversite tanıtımı yapılarak seminer sonlandırılırken, bu faydalı ve bilgilendirici seminerden dolayı Bakırköy Final Kurs Ailesi,hocalarımıza teşekkürlerini iletti.